Bel ons:  079-33.18.900

DC Tromb 400 c art: 161530

 

 

De Dustcontrol DC Tromb is de krachtigste mobiele stofzuiger voor 230V op de markt, ontworpen voor bronafzuiging en schoonmaken in zware omstandigheden. Uitermate geschikt voor afzuigen van gezondheidsgevaarlijke stoffen. De maximale luchtstroom van maar liefst 420m³/h is meer dan genoeg voor extreme schoonmaakwerkzaamheden en toepasbaar voor de zwaarste klussen in de bouw. Toepassingen: vloeren schuren, voegen frezen, voegen hakken, vloerverwarming frezen of gewoon schoonmaken/stofzuigen.

De stofafscheiding in de filterunit gebeurt in 3 stappen. Door de cycloonwerking van de filterunit worden de stofdeeltjes met een deeltjesgrootte van minimaal 10 μm. afgescheiden. Vervolgens wordt het stof gefilterd door het fijnfilter. Het overige zeer fijne stof, indien aanwezig, wordt afgescheiden met behulp van een Hepa H13 filter met een stofafscheidingsgraad van 99,997%.

De filterunit wordt automatisch gereinigd middels het zogenaamde reverse-pulse systeem. De conische vorm van de filters en deze zeer effectieve reinigingsmethode garanderen een lange filterstandtijd. Het afgescheiden materiaal wordt verzameld in een kunstofzak. De filters kunnen stofvrij gewisseld worden.

Alle Dustcontrol Tromb stofzuigers zijn voorzien van de nieuwste eco technologie, waarbij het energieverbruik lager ligt en het rendement hoger.

Door de toegepaste softstarter op de motoren, blijft het stroomverbruik tijdens het starten van de stofzuiger veel lager, waardoor de zekering van de groepenkast veel minder belast wordt.

DC Tromb 400C met korting bestellen 

Dustcontrol filters bestellen